fbpx
 
Avatar

Bakkerij Nollen Enter

Member since: czwartek, 09 kwiecień 2020
Last Visit: czwartek, 09 kwiecień 2020
Szczegóły
Firma
Bakkerij Nollen Enter
Adres
Dorpsstraat 130, Zoetermeer, Nederland
address_lat
52.0552611
address_lng
4.499359999999999
Telefon
0547 - 38 14 18
Firmowy adres email
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Strona internetowa
http://www.bakkerijnollen.nl
Strona Facebook
https://www.facebook.com/BakkerijNollen/
Model
Dostawa, Na wynos, Zamówienia Online, Zamówienia Telefoniczne, Vouchery
Typ
Fabryka czekolady, Cukiernia, Piekarnia
Usługi
Opis

Chocolade, er zijn maar weinig mensen die er niet dol op zijn. Voor het bestellen van lekkere ambachtelijke chocolade ben je bij Bakkerij Nollen aan het juiste adres. Onze chocolatier Hans Hulshof creëert met zijn team van chocolatiers de lekkerste creaties van chocolade. Van overheerlijke ambachtelijke chocoladerepen en chocoladekrakelingen tot aan de lekkerste prijswinnende bonbons. Of je het nou voor jezelf bestelt of het geeft als cadeau, onze chocolade is altijd een goed idee. Je kunt je bestelling online plaatsen in onze webshop op www.bakkerijnollen.nl, maar we helpen je natuurlijk ook graag verder in één van onze 16 winkels.

 

In 2019 zijn bakker Vincent Nollen en chocolatier Hans Hulshof naar Ivoorkust afgereisd om de plantages van Callebaut te bezoeken. Zij zagen daar met eigen ogen hoe de cacaobonen werden geplukt. Vincent en Hans hebben gezien dat Callebaut er alles aan doet om het leven van de lokale gemeenschappen te verbeteren. Dit is een van de redenen dat Nollen ervoor kiest om met Callebaut chocola te werken.

Zdjęcie & Film
Zdjęcie
Film
Nie podano informacji

© Copyright 2020 NotWithoutMyChocolate - All Rights Reserved

 Share #NotWithoutMyChocolate 

email 32 Info@notwithoutmychocolate.com

Powered by Edgius